+32 (0)14/960169 info@bdprojects.be

Antivirus software: Tegenwoordig is het belangrijk uw computer te beveiligen tegen virussen en malware! Daarom is het aangeraden een virusscanner op je computer te installeren. Je hebt op het vlak van anti-virus software heel veel verschillende mogelijkheden, zowel betalend als gratis.

Dit is onze top 5 van gratis anti-virus software!

  1. AVG antivirus FREE
  2. AVAST free antivirus
  3. Panda free antivirus
  4. Bitdefender antivirus Free edition
  5. Comodo antivirus 10

Zoals je ziet in onze top 5 gaat onze keuze naar AVG antivirus FREE.

Hou er wel rekening mee dat bij betaalde software dikwijls een iets uitgebreidere bescherming zit. Meestal geeft de gratis software wel aan of je extra bescherming nodig hebt of moet overstappen naar een betalend pakket om de nodige veiligheid te garanderen. Dit blijft natuurlijk steeds vrijblijvend en niets weerhoud je ervan om de gratis versie te blijven gebruiken.

Conclusie: Als je een gewone persoonlijke computer hebt waar geen onmisbare documenten op staan dan kan je gerust vertrouwen op een gratis versie. Gebruik je jouw computer professioneel, dan is het zeker verstandig om naar een betalende anti-virus over te gaan omdat dit zorgt voor meer beveiliging.

Tip1: De meeste computerwinkels kunnen deze software makkelijk voor u installeren en optimaliseren zodat u steeds de beste beveiliging hebt maar toch nog steeds alles op uw computer kan gebruiken. Vooral bij het instellen van een firewall durft het nogal eens mis te gaan. Natuurlijk kan je steeds online meer info terugvinden om deze problemen op te lossen.

Tip 2: Als betalende antivirussoftware raden wij zelf bitdefender aan omdat deze prijs / kwaliteit naar onze mening de beste oplossing bied. Zelfs als u meerdere computers heeft!

Tip 3: Installeer / download nooit bestanden die je via niet officiële websites hebt gedownload. Zo vermijd je dat hackers toegang krijgen tot de bestanden op je computer en zo heel je computer in de war kunnen sturen en zelfs al je private data naar hun computer kunnen downloaden.

Tip 4: Klinkt het te goed om waar te zijn? –> Meestal is dat ook zo dus doe goed onderzoek voor je een bestand download / installeert of opent!

Professioneel een website te laten bouwen?

Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Contacteer ons
Algemene info over dit artikel
Gratis antivirus voor windows • Top 5
Titel
Gratis antivirus voor windows • Top 5
Onderwerp
Ben jij op zoek naar een gratis antivirus programma? Bekijk hier onze top 5 van antivirus software. Beveilig je computer snel, gratis en eenvoudig!
Auteur
Bedrijf
BD Projects
Logo