+32 (0)14/960169 info@bdprojects.be

Het gebruik van APPS is flink in opmars, de laatste jaren zijn er namelijk steeds meer bedrijven te vinden die ervoor hebben gekozen om hun bedrijf of organisatie te promoten door middel van een leuke APP. De APP kan consumenten namelijk vaak net over de streep trekken om over te gaan tot het afnemen van een bepaalde dienst of product. Ook zorgen APPS vaak voor naamsbekendheid, waardoor de kans op een verkoop of het afnemen van een dienst steeds groter wordt. Het is dan ook zeker aan te raden om als bedrijf of organisatie te overwegen om een APP te laten ontwikkelen.

APPS als promotiemateriaal

APPS kunnen gebruikt worden om kortingscodes en interessante aanbiedingen onder de aandacht te brengen bij consumenten. Het blijkt ook erg effectief te zijn om leuke acties te promoten die alleen gelden voor mensen die de APP op hun mobiel of ander apparaat hebben geïnstalleerd. Het is dan ook een extra mogelijkheid om je bedrijf nog eens te promoten onder consumenten die al geïnteresseerd zijn in je bedrijf of organisatie.

APPS binnen de organisatie

Niet alleen als promotiemateriaal worden APPS tegenwoordig gebruikt, ze worden namelijk ook vaak gebruikt binnen een organisatie of bedrijf. Deze APPS zijn vaak bedoeld om extra informatie te verspreiden die van belang zijn voor hun medewerkers. Enkele voorbeelden waar de APP voor gebruikt kan worden is het plaatsen van werkroosters, algemene voorwaarden en andere bedrijfsinformatie die van belang is voor de medewerkers. Het gebruik van een APP kan zelfs zo ver gaan dat mensen die niet binnen de locatie werken gegevens die van belang zijn voor andere werknemers kunnen invoeren. Een interessant voorbeeld zijn bijvoorbeeld verkopers die veel op de weg zitten. Het is dan er belangrijk dat je als verkoper meteen een verkooporder kunt ingeven, zodat andere collega’s er meteen mee aan de gang kunnen gaan.

Kortom, APPS hebben voor bedrijven en organisaties veel toegevoegde waarde. Verwacht wordt dan ook dat APPS ook voor bedrijven en organisaties onmisbaar worden in de toekomst om hun bedrijf te promoten.

Wenst u professioneel een app te laten bouwen?

Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Contacteer ons
Algemene info over dit artikel
Apps voor bedrijven en organisaties
Titel
Apps voor bedrijven en organisaties
Onderwerp
Het gebruik van APPS is flink in opmars, de laatste jaren zijn er namelijk steeds meer bedrijven te vinden die ervoor hebben gekozen om hun bedrijf of organisatie te promoten door middel van een leuke APP. De APP kan consumenten namelijk vaak net over de streep trekken om over te gaan tot het afnemen van een bepaalde dienst of product.
Auteur
Bedrijf
BD Projects
Logo