+32 (0)14/960169 info@bdprojects.be

Net als veel andere eigenaars van bedrijven of verenigingen denkt u misschien wel dat een website geen meerwaarde heeft voor uw bedrijf of denkt u dat u met een beperkt budget onmogelijk een goede website kan hebben. Misschien ken ik niet genoeg van computers voor een website of webshop te beheren… Dit zijn allemaal grote misvattingen. Deze 8 redenen laten zien waarom uw bedrijf behoefte heeft aan een professionele website, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

1. U wint geloofwaardigheid als bedrijf

Veel consumenten gebruiken het internet voor te zoeken naar producten of diensten. Uw bedrijf zal meer geloofwaardigheid krijgen door online aanwezig te zijn. Op deze manier kan u klanten bereiken die misschien op een andere manier nooit bij u terecht komen.

2. Uw website bespaart u geld

Een professionele website is niet zo duur als veel mensen denken en het bereik is veel groter ten opzichte van andere reclame of promotiemiddelen. Kijk maar eens naar de prijzen voor een advertentie te plaatsen in een krant en dan moet u nog rekening houden dat dit in veel gevallen maar 1 keer verschijnt.

3. Hou uw klanten op de hoogte

Denk aan uw website als uw online brochure of catalogus. Het is veel gemakkelijker en sneller om informatie over uw producten en diensten bij te werken op uw website dan uw klanten via drukwerk op de hoogte te houden, waardoor het een effectieve manier om uw klanten op de hoogte te houden over de komst van nieuwe producten, evenementen, speciale promoties, of nieuwe diensten die u aanbied.

4. Altijd beschikbaar

Een website is altijd beschikbaar om zowel uw vaste als potentiële klanten te voorzien van het gemak om uw producten en diensten te bekijken zelfs wanneer uw winkel of kantoor niet geopend is. Uw klant weet op deze manier of hij bij u terecht kan voor hulp of een aankoop.

5. Zeer groot bereik

Of u nu producten of diensten aanbied, een website vergroot uw bereik omdat iedereen deze pagina makkelijk kan bereiken. Voor bedrijven die een e-commerce / webshop hebben is dit de ideale manier om hun producten 24/7 te kunnen aanbieden aan een zeer grote doelgroep!

6. Bouw een portfolio op

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf je hebt, een website is een geweldige plek om je werk te laten zien. Door het opnemen van een portfolio of fotogalerij, evenals getuigenissen over uw werk, kunt u laten zien wat uw bedrijf uniek maakt.

7. Uw website bespaart u tijd

Het verstrekken van informatie aan uw klanten kost tijd, of het nu is aan de telefoon, face-to-face, in een brochure, of in e-mails. Met een online catalogus kunt u veel informatie over uw producten en diensten leveren. Zodra uw website online is, is het beschikbaar voor uw klanten en bespaart u tijd. En wat is tijd? Tijd is geld!

8. IT verbetert de klantenservice

Door het opnemen van een FAQ-pagina (veelgestelde vragen), het toevoegen van artikelen of uploaden van nieuwsbrieven weten uw klanten hoe ze u kunnen bereiken en wat u op dit ogenblik aanbied. Er is geen makkelijkere manier om uw klanten alle informatie te geven die ze nodig hebben.

Wenst u een website of webshop te laten bouwen?

Contacteer ons voor de mogelijkheden! Onze websites en webshops zijn steeds voorzien van de laatste technieken. U hebt zelfs de mogelijkheid uw website zelf op een makkelijke en duidelijke manier te beheren.

Contacteer ons
Algemene info over dit artikel
8 Redenen waarom uw bedrijf een professionele website nodig heeft
Titel
8 Redenen waarom uw bedrijf een professionele website nodig heeft
Onderwerp
Denkt u na over een website voor uw bedrijf of vereniging? Wij geven je hier 8 redenen die je aantonen hoe een website jouw bedrijf kan helpen!
Auteur
Bedrijf
BD Projects
Logo