+32 (0)14/960169 info@bdprojects.be

Online diensten

Onze online diensten

Ontdek welke diensten voor u geschikt zijn!

BD Projects bied verschillende online diensten aan zoals webdesign, webshops, social media management, SEO en veel meer. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen en laat ons samen van uw volgende project een succes maken!

Webdesign

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf of vereniging. Bij BD Projects zorgen we steeds voor een gepaste oplossing of het nu gaat om een website of webshop.

Hosting

Wenst u een betrouwbare en betaalbare hosting? Onze servers van hoge kwaliteit garanderen een snelle en stabiele omgeving voor uw website of webshop.

SEO

Natuurlijk is het ook belangrijk om online goed teruggevonden te worden. Hiervoor is het nodig om uw website te optimaliseren. Door een goede SEO krijgt u gegarandeerd betere resultaten.

SEA

Bent u van plan om te adverteren via google, facebook of andere online kanalen? BD Projects zorgt dat uw boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt.

Social Media

De aanwezigheid van uw bedrijf of vereniging is van groot belang. Indien de sociale media goed gebruikt word kunnen hierdoor veel potentiele klanten bereikt worden

APPS

Bent u op zoek naar een applicatie voor uw bedrijf of vereniging, of hebt u een idee voor een applicatie? Wij maken apps voor IOS, android & windows. Deze apps kunnen dan bekeken worden via telefoon of tablet!