+32 (0)14/960169 info@bdprojects.be

Onze diensten

Onze diensten

Ontdek welke diensten voor u geschikt zijn!

BD Projects bied verschillende diensten aan zowel op het vlak van online media en reclame alsook drukwerk, foto en video opnames. Wij hechten veel belang aan kwaliteit en zorgen steeds voor een transparante communicatie. Dus als u een website of webshop nodig hebt, of gewoon wat drukwerk? Twijfel niet om ons te contacteren!

Meer informatie over Webdesign

Webdesign

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf of vereniging. Bij BD Projects zorgen we steeds voor een gepaste oplossing of het nu gaat om een website of webshop.

Meer informatie over drukwerk

Drukwerk

Wij kunnen alles bedrukken, van visitekaartjes tot de nieuwste gadgets alsook de nieuwste producten uit de reclamewereld. Wij laten enkel drukken op producten van goede kwaliteit.

Meer informatie over hosting

Hosting

Wenst u een betrouwbare en betaalbare hosting? Onze servers van hoge kwaliteit garanderen een snelle en stabiele omgeving voor uw website of webshop.

Meer info over apps

APPS

Bent u op zoek naar een applicatie voor uw bedrijf of vereniging, of hebt u een idee voor een applicatie? Wij maken apps voor IOS, android & windows.

Meer informatie over design en ontwerp

Design / ontwerpen

BD Projects ontwerpt logo's, visitekaartjes, posters, flyers, briefpapier, vinyl stickers, raamstickers, menukaarten, kleding, banners, vlaggen en veel meer...

Meer info over software

Software

Hebt u een software op maat nodig? Wij bieden vele mogelijkheden voor Windows, Mac OS en Linux.

Meer info over Search Engine Optimization

SEO

Natuurlijk is het ook belangrijk om online goed teruggevonden te worden. Hiervoor is het nodig om uw website te optimaliseren. Door een goede SEO krijgt u gegarandeerd betere resultaten.

Meer info over SEA

SEA

Bent u van plan om te adverteren via google, facebook of andere online kanalen? BD Projects zorgt dat uw boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt.

Meer info over sociale media

Social Media

De aanwezigheid van uw bedrijf of vereniging is van groot belang. Indien de sociale media goed gebruikt word kunnen hierdoor veel potentiele klanten bereikt worden

Meer info over foto en video

Foto & video

Hebt u profesionele foto's of video's nodig? Of het nu gaat om modelfoto's of productfoto's, wij hebben steeds een gepaste oplossing. Zelfs bedrijfsvideos en muziekclips zijn mogelijk.

Hebt u vragen?

Contacteer ons!